چمن زن | خرید و قیمت انواع چمن زن برقی و موتوری(بنزینی)

 

راهنمای انتخاب و خرید بهترین دستگاه چمن زن


فهرست محتویات
1.پنج مورد از مزایای داشتن چمن سالم چیست؟
2.کاربرد دستگاه چمن زن چیست؟
3.انواع دستگاه چمن زن
4.دسته بندی چمن زن ها
5.تصمیم گیری درباره خرید چمن زن مناسب
6.نکات مهم در خرید چمن زن
7.بهترین چمن زن
8.قیمت چمن زن
9.نکات ایمنی استفاده از دستگاه چمن زن
10.نکاتی درباره نگهداری چمن

 

 

مقدمه

انتخاب بهترین دستگاه مستلزم داشتن شناخت کافی از نیازهای کاری و عملیاتی خود و تعین سطح حرفه ای بودن کارتان است. پس از آن می‌توانید بهترین و مناسب ترین دستگاه یا ماشین چمن زنی خود را بخرید و از خرید خود رضایت کامل داشته باشید.

در همین ابتدا لازم به ذکر است که اگر قصد مبارزه مکانیکی با علف هرز یا بریدن علف های هرز در باغات و حاشیه هایی که شما را به موانع متعدد روبرو میکند دارید به لینک صفحه دستگاه های علف زن وارد شوید و مطالعه مقاله "نخ علف زن چیست و چه کاربردهایی دارد؟" به یقین خالی از لطف نخواهد بود.

در فضای سبز شهری تماشای رنگ سبز چمن و حس طراوت آن از زیبایی های غیر قابل چشم پوشی است. داشتن چمن زیبا و سلامت نیازمند اجرا عملیات های داشت شامل کوتاه کردن، کاهپوش زدایی، هوادهی و غیره است و برای هر یک باید ماشین ها و دستگاه های فضای سبز ویژه به کار گرفته شود. شرکت سبز کوش نگین اولین و معتبرترین عرضه کننده ماشین های باغی فضای سبز ایران است که با کیفیت ترین و متنوع ترین ماشین ها و دستگاه های موتوری و خودران را در حوزه نگهداری از فضای سبز در بازار عرضه می‌کند.

در این مقاله به بررسی انواع دستگاه های عرضه شده برای کوتاه کردن چمن در فضای سبز شهری که با نام چمن زن شناخته می‌شوند می‌پردازیم. همراه باشید.

precise grass cutting+ چمن زنی دقیق 

تصویر 1: دقت در کوتاه کردن چمن

پنج مورد از مزایای داشتن چمن سالم چیست؟

1.زیبایی و فرحبخشی محیط زیست

اولین مزیت داشتن چمن سالم در لذت و فرحبخشی است که تمام افراد استفاده کننده و تماشاگر زیبایی فضای سبز احداث شده می‌توانند تجربه کنند. به یقین این افراد با خانواده خود بهترین لحظات زندگی شان را در این فضای زیبا سپری خواهند کرد. شاید به طور مستقیم این مزیت درک نشود اما زیباسازان فضای شهری باید به اهمیت فعالیت های خود در این زمینه آگاه باشند. مسئولیت بزرگی به دوش آنها است و آن حفظ سلامت جامعه است.

2.بالا رفتن ارزش املاک

دومین مزیت را در افزایش ارزش املاک یک منطقه شهری می‌توان بررسی کرد. اگر ملک مسکونی یا اداری شما نزدیک یک پارک زیبا باشد ارزش آن چندین برابر خواهد شد. اگر چه در ایران داشتن فضای سبز وسیع شخصی برای هر واحد مسکونی مرسوم نیست اما دسترسی به پارک های زیبا برای هر ملکی مزیت محسوب می‌شود و اهمیت زیادی در جذابیت ملک و افزایش ارزش ذاتی آن از جهت موقعیت محیطی دارد.

3.پیشگیری از فرسایش خاک و ممانعت از جاری شدن سیلاب

سومین مزیت داشتن چمن سلامت، پیشگیری از فرسایش و از دست رفتن خاک است. اگر در منطقه ای بادخیز سکونت دارید وجود چمن پرتراکم و سالم مانع بسیار خوبی برای ممانعت از برخاستن خاک و پخش شدن در هوا خواهد بود. و مردم از نعمت هوایی تمیز بهره مند می‌شوند. همچنین اگر باران شدید ببارد سطح چمن کاری شده در جذب آب موثر است و مانع از بروز سیلاب و روان آب در سطح شهر می‌گردد.

4.جذب گرد و خاک و دود و غبار توسط چمن

چمن سالم گرد و خاک و دود و غباری که توسط اتومبیل ها ایجاد می شود و در هوا معلق است را جذب می‌کند و به تمیزی و بهبود کیفیت هوای تنفسی کمک ویژه می‌کند. گرد و دود جذب شده توسط چمن به خاک منتقل می‌شود.

5. اثر خنک کنندگی چمن سالم برای هوا

هوای گرم تابستان در مجاورت با چمن خنک تر می شود. درختان و چمن نقش به سزایی در بهبود کیفیت و تعدیل دمای هوای به خصوص در فصل تابستان و افزایش رطوبت در هوای تنفسی برای افراد دارند.

جمعبندی: برای حفظ سلامت و زیبایی چمن باید چمن را کوتاه کرد. چمن زنی یا کوتاه کردن چمن از عملیات های رایجی که چند نوبت در سال بسته به رقم و سرعت رشد چمن باید اجرا شود.

کاربرد دستگاه چمن زن چیست؟

 کوتاه کردن بخشی از ارتفاع ساقه چمن توسط دستگاه چمن زن انجام می‌شود. به کمک سیستم تنظیم ارتفاع دستگاه های چمن زن می توان تعین کرد چه میزان از ارتفاع ساقه چمن کوتاه شود. برای مثال اگر چمن خیلی بلند باشد گاها تصمیم بر آن می‌شود که کوتاه کردن چمن در دو مرحله صورت گیرد تا به ارتفاع دلخواه از چمن رسید. استاندارد و توصیه مهم در آن است که در هر نوبت از اجرای عملیات کوتاه کردن چمن بیش از یک سوم ارتفاع چمن کوتاه نشود. به طور ساده، اگر ارتفاع چمن مورد نظر بعد از یکبار عملیات چمن زنی (بریدن یک سوم از ارتفاع ساقه چمن) به حد مطلوب نرسید شما مجاز هستید در نوبت بعدی یک سوم دیگر از ارتفاع ساقه چمن را کوتاه کنید.

اجزای اصلی یک دستگاه چمن زن شامل یک منبع تامین توان (موتور درون سوز بنزینی، الکتروموتور، باتری شارژی یا اپراتور در مدل های مکانیکی)، سیستم انتقال توان به تیغه، شاسی و چرخ ها، فرمان و تیغه برنده است.

 main component of lawnmower+قطعات اصلی چمن زن

تصویر 2: برخی اجزای اصلی دستگاه چمن زن موتوری دستی

انواع دستگاه چمن زن

از لحاظ ساختاری انواع چمن زن ها شامل یک واحد برش و یک منبع تامین توان هستند. در واحد برش همه تمرکز بر راحتی و ایمنی استفاده از تیغه برنده است. واحد تامین کننده توان نیز بر اساس شرایط محیطی و الزامات کاربردی متفاوت از جمله دسترسی به سوخت، محدودیت های ایجاد سرو صدا و غیره انتخاب می‌شود. البته در برخی چمن زن های مکانیکی اپراتور با هول دادن چمن زن نیروی لازم برای چرخش تیغه ها و اجرای عملیات برش را تامین می کنند. در مدل های برقی یک الکتروموتور یا باتری شارژی نیروی لازم برای چرخش تیغه ها را فراهم می‌کنند و مهمترین مزیت کار با چمن زن های برقی بی صدایی آن ها است. در نتیجه چمن زن برقی یا چمن زن شارژی بهترین انتخاب برای کار در بیمارستان ها، ویلاها و مناطق مسکونی هستند. چمن زن های موتوری در دو نوع دستی و تراکتوری بهترین انتخاب برای کاربردهای حرفه ای اجرای عملیات های نگهداری چمن فضای سبز و زمین های ورزشی هستند. 

دسته بندی چمن زن ها

1. براساس نوع تیغه چمن زن ها

به طور کلی دو نوع تیغه چمن زن طراحی و عرضه شده است و بر این اساس می‌توان دستگاه های چمن زن را به دو دسته سیلندر و روتاری تقسیم کرد.

تیغه سیلندری چمن زن

چمن زن های تیغه سیلندر در نوع ساده ترین تجهیزات کوتاه کردن چمن محسوب می‌شوند. اصول عملکرد آنها مانند قیچی زدن است. منبع تامین توان برای به حرکت درآوردن تیغه می‌توان نیروی انسانی، الکتروموتور، باتری یا موتور بنزینی باشد. در مدل های مکانیکی، اپراتور با هدایت و حرکت دادن دستگاه عامل چرخش تیغه چمن زن شده و عملیات برش چمن اجرا می‌شود. در مدل های شارژی باتری میتواند انرژی لازم را تامین کند که نمونه ای از این مدل چمن زن ها را در تصویر 4 می‌توانید مشاهده کنید.

 cylender blade lawn mower+چمن زن دستی مکانیکی

تصویر 3: چمن زن دستی با تیغه سیلندری

 cordless lawnmower+ چمن زن شارژی تیغه سیلندری

تصویر 4: چمن زن شارژی با تیغه سیلندری

تیغه روتاری چمن زن

این نوع چمن زن ها بسیار رایج هستند و یک تیغه فولادی یا 4 تیغچه فولادی داخل دک چمن زن با سرعت بالا می چرخند و چمن ها را کوتاه می کنند. چمن در برخورد با تیغه بریده و خرد می‌شود و با جریان هوایی که داخل دک در اثر چرخش سریع تیغه ایجاد می‌شود به سمت کانال سبد یا کانال مالچینگ هدایت می شود.

 lawnmower steel blade+ تیغه فولادی چمن زن

تصویر 5 : تیغه فولادی چمن زن از نوع روتاری

در این نوع از طراحی تیغه چمن زنی، بالانس بودن تیغه اهمیت به سزایی دارد. بالانس بودن به معنای متعادل بودن تیغه از نظر وزنی در هر دو سوی تیغه است. اگر تیغه در اثر شکستگی و خرابی از بالانس خارج شود به موتور چمن آسیب جدی وارد می کند. همچنین این تیغه های فولادی در زمان کارکرد باید کاملا تیز باشند. کند بودن تیغه منجر به افت کیفیت اجرای عملیات چمن زنی می گردد. نکته مهم دیگر آن است که بعد از هر نوبت استفاده از دستگاه چمن زن باید تیغه فولادی و دک را از گل و بقایای چمن کوتاه شده پاک کنید. در غیر اینصورت دستگاه دچار فرسایش و استهلاک زودتر از موعد می گردد.

 cleaning lawnmower blade+تمیزکردن تیغه چمن زن

تصویر 6 : تمیز کردن تیغه و دک

2. انواع چمن زن از منظر منبع تامین توان

در این روش دسته بندی چمن زن ها به انواع دستی یا مکانیکی، برقی، شارژی و موتوری در دو حالت دستی و تراکتوری تقسیم می شوند.

چمن زن دستی یا مکانیکی (MANUAL)

این مدل از قدیمی ترین و ساده ترین ابزارها یا ماشین های کوتاه کردن چمن است. با هل دادن و راندن ماشین توسط اپراتور تیغه ی چمن زن با دور مناسب شروع به چرخش می‌کند و چمن را از ازتفاع مورد نظر کوتاه می کند. برای مساحت چمن کاری شده کمتر از 150 متر مربع انتخاب مناسبی است و از آنجایی که فاقد موتور و تجهیزات اضافی تامین نیرو است از نظر بودجه اولیه و هزینه های متغیر مصرفی بسیار مقرون به صرفه برای سطح کوچک چمن است.

mechanical manual lawnmower + چمن زن دستی مکانیکی 

تصویر 7 : یک نمونه چمن زن دستی مکانیکی

مزیت های انتخاب چمن زن های مکانیکی دستی چیست؟

  • سازگاری با محیط زیست و عدم انتشار آلاینده در هوا
  • بدون آلودگی صوتی کار می کند.
  • محصولی به صرفه و اقتصادی است.
  • سبک است و به علت نداشتن نداشتن موتور و تجهیزات جانبی سبک و قابل حمل است.

معایب انتخاب چمن زن مکانیکی دستی چیست؟

  • توان انجام عملیات چمن زنی حتما باید توسط اپراتور تامین شود.
  • سرعت چمن زنی کم و زمان اجرای عملیات زیاد است.
  • چمن ممکن است یکی دست کوتاه نشود. یعنی دقت اجرای کار کم است.
  • برای مساحت های زیاد اصلا انتخاب مناسبی نیست.

چمن زن تراکتوری

بیشترین ظرفیت کاری، آسایش و راحتی اپراتور در کارهای حرفه ای در سطح وسیع با چمن زن های تراکتوری فراهم می شود. چمن زن های تراکتور در بین پیمانکاران فضای سبز، ورزشگاه ها و شهرداری ها محبوبیت زیادی دارد. عرض کار بالا، موتورهای بنزینی قوی و شاسی خودرویی که دارند کار چمن زنی را در سطح وسیع آسان و سریع می کند.

 چمن زن تراکتوری خودران +tractor lawnmower 

تصویر 8 : چمن زن تراکتوری

مزیت انتخاب چمن زن تراکتوری چیست؟

  • چمن زن تراکتوری انتخاب مناسبی برای مساحت های زیاد چمن کاری شده است.
  • توان بالایی فراهم می کند و سرعت انجام عملیات برش چمن بالاست.
  •  برش چمن به صورت یکدست و تمیز است.
  • اپراتور در آسایش کار می کند.
  • ایمنی چمن زن تراکتوری 100 است.

معایب انتخاب چمن زن تراکتوری چیست؟

  • بالاترین قیمت را در بین ابزارها و دستگاه های چمن زنی دارد.
  • آلودگی صوتی دارد.
  • سنگین تر از انواع دستگاه های چمن زن است و تردد زیاد آن منجر به فشردگی خاک ایجاد لایه سخت می شود و تهویه خاک با مشکل روبروی می شود.
  • هزینه های سرویس و تعمیرنگهداری بالایی دارد.

چمن زن های برقی و شارژی

 بهترین انتخاب برای ویلاها، فضاهای شخصی یا نیمه صنعتی و اجرای عملیات چمن زنی در مساحت های کم، چمن زن های برقی و شارژی هستند. با بودجه نه چندان زیاد می توانید یک دستگاه خوب و کارآمد را که کار با آن بسیار راحت است خریداری کنید و چند نوبت در سال چمن های باغچه را کوتاه کنید. در مکان هایی که کابل برق برایتان ایجاد مزاحمت می کند بدون شک چمن زن های مدل باتری شارژی بهترین انتخاب هستند. در مدل های شارژی اپراتور تا زمانی می تواند عملیات چمن زنی را ادامه دهد که ظرفیت باتری اجازه می دهد. اگر مدت زمان بیشتری برای کوتاه کردن چمن نیاز داشتید راه حل مشکل تهیه کردن یک باطری یدکی اضافه است تا بر محدودیت ظرفیت شارژی باتری غلبه کنید.

cordless lawnmower+ چمن زن شارژی 

تصویر 9 : یک نمونه چمن زن شارژی

مزایای انتخاب چمن زن برقی یا چمن زن شارژی چیست؟

  • آلودگی صوتی خیلی کم و بدون انتشار آلاینده
  • قیمت ارزانتر، تعداد قطعات کمتری و کم نیاز در سرویس و تعمیرنگهداری
  • سبک تر بودن دستگاه چمن زن
  • راحتی کار برای اپراتور

معایب انتخاب چمن زن برقی یا چمن زن شارژی چیست؟

  • دسترسی به منبع تامین برق حیاتی است.
  • سیم و کابل برق مورد نیاز در حین کار ایجاد مزاحمت می‌کند.
  • توان و قدرت کمتری در مقایسه با چمن زن موتوری دارد.
  • برای مساحت های وسیع و کاربردهای حرفه ای مناشب نیست.

چمن زن موتور بنزینی گیربکسی

از جمله چمن زن های حرفه ای که نظر کاربران با تجربه را به خود جلب نموده است چمن زن گیربکسی با موتور بنزینی است. این نوع چمن زن هیچ نیازی به اعمال نیرو از طرف اپراتور ندارد و خودش رو به جلو حرکت می‌کند. در واقع گیربکس نیروی لازم برای به حرکت در آوردن چرخ ها را از موتور بنزینی دریافت می‌کند.

gearbox lawnmower+چمن زن گیربکسی خودران 

تصویر 10 : چمن زن گیربکسی

مزایای انتخاب چمن زن گیربکسی

  • بسیار پر قدرت هستند و کار با آنها آسان است.
  • برای مساحت های زیاد چمن کاری شده مناسب اند.
  • مکانیزم گیربکس رانش رو به جلو را برای چمن زن ایجاد می کند در نتیجه کار با این چمن زن برای اپراتور بدون زحمت است.
  • چمن را یکدست و تمیز کوتاه می کند.

معایب انتخاب چمن زن گیربکسی

  • کارکرد موتور بنزینی بیشتری آلودگی صوتی و زیست محیطی را برای چمن زن ها ایجاد می کند.
  • وزن این مدل چمن زن ها بیشتر از انواع دستی دیگر است.
  • قیمت بالاترین دارد بنابراین به بودجه بیشتری نیاز دارید.

چمن زن موتور بنزینی بدون گیربکس

تفاوت عمده این نوع چمن زن ها با مدل گیربکسی در آن است که اپراتور باید از نیروی خود برای حرکت دادن چرخ های چمن زن رو به جلو استفاده نماید. با توجه به وزن دستگاه و هموار نبودن سطح این اقدام نیازمند قدرت جسمانی بالایی است. اپراتور در حین کار با چمن زن موتوری معمولی خستگی بیشتری احساس می‌کند. بنابراین برای کارهای مداوم و طولانی مدت انتخاب این دستگاه توصیه نمی شود.

تصمیم گیری درباره خرید چمن زن مناسب

گرفتن مشاوره از نمایندگی های فروش شرکت سبزکوش نگین در سطح کشور

انتخاب بهترین و مناسب ترین چمن زن زمانی میسر است که شما نسبت به نیازهای خود و عملیات هایی که باید برای نگهداری و پرورش چمن انجام دهید آگاهی کامل داشته باشید. جمع آوری اطلاعات این روزها با حجم زیاد مطالبی که در اینترنت منتشر می‌شود شاید به نظر آسانتر شده است اما توجه داشته باشید هرگز نمی‌تواند جایگزین گرفتن مشاوره از یک فرد خبره باشد. شرکت سبزکوش نگین به شبکه گسترده نمایندگی های خود در سراسر کشور این موضوع را نیز مد نظر قرار داده است. با مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با هر یک از نمایندگی های خبره شرکت سبزکوش نگین می‌توانید از راهنمای عاملیت فروش استان و شهرستان بهره مند شوید و از تجربیات شان برای انتخاب چمن زن متناسب با نیازهایی که دارید استفاده کنید. نمایندگی های شرکت سبزکوش نگین، پس از مونتاژ نکات کاربری دستگاه را به شما آموزش می دهند و فرآیند گارانتی لحظه تحویل را تکمیل می‌کنند.

خدمات پس از فروش و قطعات یدکی

ابزار ها، دستگاه ها و ماشین های کشاورزی و فضای سبز نیازمند فعالیت های سرویس، نگهداری و تعمیرات هستند. این ابزارهای کار در واقع کالاهای سرمایه ای محسوب می‌شوند و نباید نگاه مصرفی صرف به آنها داشت. تامین قطعات یدکی از مهمترین مسئولیت های عرضه کننده ماشین های کشاورزی و باغبانی است و شرکت سبزکوش نگین این موضوع را در تعهدات کاری خود سرلوحه قرار داده است.

تا 10 سال پس از رده خارج شدن مدل دستگاه ها، شرکت سبزکوش نگین بر خود لازم می‌داند قطعات یدکی مورد نیاز مصرف کنندگان را تامین نماید.

 

نکات مهم در خرید چمن زن

همانطور که گفتیم دستگاه چمن زن دارای مدل های متفاوتی است. بنابراین در انتخاب بهترین و مناسب ترین مدل باید به نکاتی توجه نمود از جمله:

  • مساحت چمن

هر چه مساحت چمن یا محیط بیشتر باشد نیاز به انرژی بیشتری برای کوتاه کردن می باشد. بنابراین به دستگاه علف زن نیاز است. انتخاب نوع این دستگاه بسته به مساحت متفاوت خواهد بود. برای مثال اگر اندازه زمین بین ۳۵ الی ۱۰۰۰ متر باشد از نوع برقی می توان استفاده نمود. مساحت ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ می توان از نوع موتوری بهره برد. برای مساحت ۲۰۰۰ تا یک هکتار و بیشتر از آن از علف زن های تراکتوری با توان متفاوت می توان بهره برد.

  • شیب زمین

اگر چنانچه شیب زمین زیاد باشد، نوع موتوری این دستگاه چندان مناسب نیست. در این مواقع بهترین انتخاب نوع تراکتوری خواهد بود. زیرا همانند یک خودرو عمل کرده و شما به عنوان سرنشین آن می توانید آن را کنترل نمایید. در شیب های ملایم نوع بنزینی به علت داشتن سیستم رانش به جلو توصیه می ‌شود.

  • انواع چمن زن ها

اینکه چمن ها بلند است یا کوتاه و تا چه اندازه نیاز به کوتاه کردن دارد، نیز در انتخاب نوع این دستگاه بسیار موثر می باشد

  • توان جسمی فرد

چمن زنی کاری سخت بوده و نیاز به انرژی بالایی دارد. معمولا افرادی که توان جسمی کمتری دارند به خصوص خانم ها از دستگاه علف زن تراکتوری استفاده می کنند. برای کارهای کوچک نیز می توان از انواع شارژی بهره برد. زیرا هم کار با آن راحت بوده و هم سبک هستند.

  • انتخاب برند مناسب

بیشتر برندهای موجود در بازار از نظر کارایی شبیه به هم هستند. اما کیفیت آن ها متفاوت می باشد. داشتن خدمات پس از فروش در انتخاب نوع دستگاه بسیار اهمیت دارد. خرید دستگاه های وارداتی معمولا دردسرهایی دارد. زیرا ممکن است بعد از مدتی واردات آنها قطع گردد

  • میزان بودجه فرد

خرید این دستگاه ها تا حدود زیادی به بودجه فرد بستگی دارد. به طور معمول رنج قیمت انواع علف زن از 2 تا 200 میلیون تومان خواهد بود. انواع دستی کمترین قیمت را دارند.

بهترین چمن زن

همانطور که گفتیم علف زن دارای انواع متفاوتی است. از بهترین برندهای آن می توان  به چمن زن سبزکوش نگین اشاره کرد. سبز کوش نگین (SKN) برندی ایرانی است که محصولاتی با کیفیت بالا و قیمت مناسب را روانه بازار کرده است. این برند انواع چمن زن حرفه ای، موتوری، برقی، تراکتوری را با قیمت مناسب و کیفیت بالا به فروش می‌ رساند. هم چنین این محصولات خدمات پس از فروش داشته و بنابراین با خیال راحت می توانید آن ها را خریداری نمایید.

قیمت چمن زن

قیمت دستگاه های علف زن در رنج گسترده‌ای قرار دارد و بسته به کارایی و برند آن این قیمت متفاوت می باشد. به طور معمول نوع دستی دارای پایین ترین قیمت می باشد. هر چند انواع علف زن دستی با قیمت های بالا نیز در بازار وجود دارد. از آنجایی که خرید این دستگاه ها نیاز به صرف هزینه زیادی دارد، بنابراین در انتخاب  نوع دستگاه و نوع برند باید دقت نمود. مهم ترین مسئله بعد از قیمت، خدمات پس از فروش این محصولات می باشد. برند سبزکوش نگین علاوه بر ارائه محصولات با کیفیت، دارای خدمات پس از فروش می باشد.

نکات ایمنی استفاده از دستگاه چمن زن

زمانی که قصد چمن زنی دارید باید لباس کار مناسب و کفش ایمنی به تن داشته باشید. استفاده از عینک ایمنی در انواع عملیات های کشاورزی ضروری است چون در محیط کار با گرد و غبار و یا احتمال پرتاب سنگ بسیار زیاد است. فراموش نکنید پیش از شروع کار چمن زنی تمام نکات ایمنی کار با دستگاه چمن زن را کاملا یاد گرفته باشید و میدانید در مواقع اضطراری چطور باید فورا دستگاه را خواموش کنید.

 lawnmower safety information + ایمنی چمن زن

تصویر 11 : ایمنی در کار با دستگاه چمن زن

نکاتی در مورد نگهداری چمن زن

- تمیز کردن فیلتر هوا هر 20 ساعت و تعویض طبق توصیه کارخانه سازنده

- در موتورهای چهارزمانه بنزینی، حداقل کلاس روغن SG و در موتورهای دوزمانه از روغن مخصوص موتورهای دوزمانه استفاده استفاده شود.

- استفاده از پیمانه مخصوص روغن برای رعایت مقدار روغن مورد نیاز موتور

- تعویض روغن پس از 20 الی 25 ساعت کار مفید دستگاه (زمان تعویض روغن، بستگی به شرایط کار و کیفیت روغن موتور مشخص می شود.)

- انجام عملیات چمن زنی در حداکثر گاز استاندارد موتور.

- دستکاری نکردن فنر گاز برای افزایش دورموتور.

- ممانعت از برخورد تیغه با اشیای مختلف موجود در زمین از جمله لوله، سنگ و غیره.

- کنترل بالانس بودن تیغه پس از هربار تیز کردن.

- در صورتی که موتور چمن زن شما چهارزمانه است، از کارکردن در سطوح با شیب بیش از 15 درجه خودداری کنید. برای کار در سطوح با شیب زیاد از چمن زن های با موتور دوزمانه استفاده شود.

 


تلفن: 66566767 021
کلیه حقوق این وبسایت متعلق به شرکت سبزکوش نگین می باشد